JOVS är nu lanserad i Sverige

Alla ni som letar efter en IPL laser eller hårborttagning laser bör ta en titt på JOVS.

JOVS är förmodligen den mest avancerade och mest exklusiva IPL i världen och är skönhetsindustrins motsvarighet till bilarnas Ferrari!

JOVS Venus Pro är den första enheten i sitt slag som tar bort oönskat hår och behandlar tecken på åldrande.

Denna ergonomiska enhet behandlar hela kroppen på bara tio minuter och har 6 riktade behandlingshuvuden och har ett världs första 180° roterande huvud för ultimat precision.

Med den inbyggda kyltekniken för hudkylning skapar enheten ett skyddande lager över behandlingsområdet för att upprätthålla en temperatur på 5° C, vilket säkerställer att behandlingarna alltid är helt smärtfria.

Fäst det hudföryngrande huvudet för att aktivera ett rött laserljus mot åldrande som ökar kollagenproduktionen, utjämnar rynkor och till och med minimerar porerna.

Du behöver aldrig oroa dig för utbytespatroner heller, eftersom enheten levereras med 500 000 laserpulsar - tillräckligt för en livstid av behandlingar.

JOVS i samarbete med Stanford University 

JOVS har i samarbete med team av experter från Stanford University utvecklat ett revolutionerande nytt hårborttagningssystem, ett som riktar sig mot och tar bort hår i varje region av kroppen på ett anpassat sätt (ansikte, kropp, armar, underarmar, ben, bikinilinje osv. .). Med en knapptryckning får du en exakt, effektiv och professionell hårborttagning av medicinsk kvalitet.

Det inbyggda kylsystemet kyler huden omedelbart före hårborttagning. Detta gör hårborttagning helt smärtfri, även de mest känsliga områdena är säkra att behandla. DCD tekniken gör hårborttagning till ett steg - inga geler, krämer eller ispaket behövs längre.

JOVS 2-i-1 ENHET

Ta bort oönskat hår och fäst sedan det föryngrande hudhuvudet för att minska synliga åldrande tecken.

Det hudföryngrande fästhuvudet avger ett rött ljus, vilket är ett anti-aging LED-ljus känt för sitt kollagenförstärkande egenskaper. Genom att naturligt påskynda kollagenproduktionen blir huden mycket fylligare och smidig med synliga tecken på åldrande som fina linjer och rynkor.

Detta fäste hjälper också till att jämna ut din hudton genom att minska pigmentering och mörka fläckar, för en friskare utseende.

Dubbel funktion i en enda enhet, utformad för den oupphörliga strävan efter skönhet. Funktionen för hudföryngring fungerar genom att ett infrarött ljus avges i tre lager för att aktivera kollagen, minska rynkor och återställa hudens elasticitet. JOVS är ditt bästa val av utsökt liv.

Jovs vann German Red Dot Design Award 2020

Jovs vann German Red Dot Design Award 2020 med sitt lyxiga utseende och höga kvalitet.

Flexibel och bekväm ergonomisk design med en knapptryckning för automatisk pulsäge ger dig den smidigaste och snabbaste användarupplevelsen. Precisionshuvudet kan rotera 180 grader i båda riktningarna, vilket hjälper dig att komma åt svåråtkomliga områden. Hårborttagning i hela kroppen så snabbt som 15 minuter.

  • OPT hämmar hårets återväxt, medan rött infraljus accelererar vävnadsreparation. Så bikinilinjerna ser perfekta ut vid poolen, medan ditt släta ansikte förblir strålande hela dagen.
  • Med JOVS rapporterade 96% av användarna en minskning av hårväxten med minst 90% efter bara 3 veckors användning. När det gäller föryngring kommer huden att börja förbättras och se friskare ut efter bara 8 veckor.


Jovs är konstruerad för din komfort

JOVS produkter är designade av experter med fokus på din hud. Dess R & D team omfattar över 70 hudexperter från mer än 20 länder och regioner över hela världen, som alla ständigt arbetar för att skapa de senaste, bästa produkterna som kan överträffa det som för närvarande finns på marknaden.

Detta innebär att JOVS ständigt förnyar och forskar för att hitta snabbare, kraftfullare, mer långvariga och mindre smärtsamma sätt att ge dig den jämnaste och hälsosammaste hud. Tillägget av OPT-hårborttagning och föryngring genom rött infraljus är bara några av de sätt som det ständigt överträffar konkurrenterna, så att du kan få och behålla dina drömmars hud.

Vilken resultat kan du förvänta dig av JOVS?

Det tar bara 10 minuter att slutföra en helkroppsbehandling och de flesta användare märker permanent hårreduktionsresultat på bara 6 veckor när de följer den rekommenderade behandlingsplanen.

Under de första 1-3 veckorna, behandla önskade behandlingsområden 2-3 gånger per vecka.

Sedan mellan 4: e och 6: e veckan kan du släppa ner behandlingarna till 2 gånger per vecka.

Efter 6 veckor behöver du bara slutföra påfyllningsbehandlingar efter behov.

Här kan du handla JOVS.

30 Jan 2021

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)