Vivre® IPL - Den absolut bästa IPL lasern i marknaden

Bästa IPL-laser 2020: effektiv laserhårborttagning för män och kvinnor.

Få håret att försvinna med ljusets kraft och raka dig aldrig igen! Denna IPL är den bästa IPL:n vi har testat.

Är du trött på att raka och vaxa oönskat kroppshår? Vi kan rekommendera ett viktigt verktyg för både män och kvinnor som tröttnar på ovälkommet hår.

Oavsett om det är att göra dina ben redo i två veckor i solen eller att befria ryggen på all hår så är, Vivre IPL en enkel och bekväm lösning för att se till att din kropp förblir hårfri.

Vivre IPL hårborttagning med laser, är det den effektivaste hårmetoden som finns där ute, och bäst av allt kan det göras hemma, det är billigare, det är relativt smärtfritt och resultaten är enastående.

Vad är IPL?

Men vad är IPL, du kanske tänker? IPL står för 'intensivt pulsljus', och till skillnad från lasermaskiner använder den olika våglängder för att rikta in sigmot hårets pigmenter. När ljuset når pigmentet värms det upp till en nivå som dödar de växande cellerna och utraderar håret.

Vivre IPL är varumärkets mest kraftfulla hårborttagningsenhet och erbjuder enkel, smärtfri hemma-IPL, med ett antal smarta funktioner som gör att den sticker ut från resten.

Vivre IPL kommer med intelligenta tillbehör som passar och anpassar sig för att leverera ett skräddarsytt behandlingsprogram för varje specifik kroppsdel. Filtret justerar automatiskt ljusbehandlingen för skonsam men effektiv användning på känslig hud. 

Slutligen är det den enda IPL-maskinen med hud sensorn. Detta skannar din hudtyp och väljer automatiskt en av de fem ljusenergiinställningarna.

Det ska användas två gånger i veckan under 3 till 4 veckor tills huden är slät och hårfri, sedan krävs en påfyllning var fjärde till åtta veckor. Det ger gott om tid för dig att njuta av din hårfria hud, perfekt för sommaren.

28 Sep 2020

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)