Kyäni

Kyäni är ett relativt gammalt företag som har som uppgift att förse sina kunder med kosttillskott av olika slag. Man lanserade sina första produkter redan år 2005 och så tidigt som 2009 började man sälja utanför USA. Man använder sig av en form av direkthandel som alltså innebär att deras egna kunder säljer produkten vidare. Man köper sig alltså den mängd man själv använder plus mera, sedan säljer man vidare sitt överskott till bekanta, folk man har i sitt kontaktnät och liknande. På så sätt kan Kyäni minska på transportkostnader och miljöpåverkan då produkten skickas vidare till distributörer som sedan distribuerar produkten själva.

Man erbjuder idag ett fåtal olika produkter som allihop innehåller kända näringsämnen som kroppen behöver. Dessa är en form av livsstils tillskott som är menade att alla kan ta oavsett vilket yrke är liv man har.

Deras primära tillskott är Kyäni Sunrise som innehåller både Riboflavin och vitamin C som hjälper kroppen framförallt att skydda kroppen från stress, något som drabbar de flesta arbetande människor idag. Utöver det finns det flertalet hälsosamma B vitaminer och även Acai och Ginseng.

Kyäni Sunset innehåller i sin tur Omega 3 och Vitamin A+D. Produkten är avsedd som ett hälsotillskott som ska skydda ens kropp från allvarliga sjukdomar och variationen mellan A och D är tämligen ovanlig bland dagens tillskott, detta då vitamin D är något vi vanligtvis tar emot genom solen och som de flesta Européer bland annat får brist av under den mörka vintern då vi inte får nog med solljus.

Slutligen har man Kyäni Nitro som är tillverkad av saften från Noni frukt. Syftet med Nitro är att man ska kunna arbeta bättre under de hårdare tiderna på dygnet då man arbetar, studerar eller tränar beroende på ens liv. Den innehåller nitrater som hjälper kroppen att tillverka kväveoxid som hjälper kroppen att fungera bättre.

Alla Kyänis produkter är kollade för potentiella risker, är godkända som livsmedel redo för försäljning och har inget innehåll som kan få sportsligt aktiva människor att få problem med dopningskoller, detta då produkterna inte innehåller något dopningsklassat.

Kyänis försäljningsmetod är bevisad att kunna fungera även om vissa är skeptiska till direkthandel. Detta då vissa misstar direkthandel för pyramidspel, vilket självfallet inte stämmer då företag med direkthandel växer dynamiskt genom kundernas arbete och inte genom inbördes rekrytering. Kyäni är också medlemmar i direkthandels organisationen Seldia som är en organisation i EU för just direkthandel, utöver Sverige så är företaget aktivt i över femtio länder sedan flera år tillbaka även om det grundades i USA.

 Men man har motbevisat sina kritiker genom att man bland annat erbjuder trettio dagars tillbakagaranti för de kunder som inte är nöjda med produkterna. Man har några av de lägsta retursifforna på kosttillskottsmarknaden vilket är tämligen unikt då kosttillskott vanligen brukar ha delade meningar.

Vanligtvis så har distributörerna sin egen webbshop på Kyänis webbportal vilket tillåter enkel distribuering som sedan fraktas från företagets lager i Helsingborg antingen till distributören eller till kunden direkt beroende på ens köp situation.

https://Tir.kyani.net/

21 May 2020

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)